Політика конфіденційності

Відповідальним органом у розумінні законодавства про захист даних, зокрема Загального регламенту ЄС про захист даних (DSGVO), є:

 

Турнір Dance Club Zurich
Олівер Бауманн
Gewerbehallenstrasse 2
8304 Wallisellen

Телефон: 079 609 19 72
E-mail: webmaster@ttz.ch
Веб-сайт: https://ttz.ch/

 

Загальна примітка

Відповідно до статті 13 Федеральної Конституції Швейцарії та положень про захист даних Швейцарської Конфедерації (Закон про захист даних, DPA), кожна людина має право на захист свого приватного життя, а також на захист від неправомірного використання своїх персональних даних. Оператори цих сторінок дуже серйозно ставляться до захисту ваших персональних даних. Ми поводимося з вашими персональними даними конфіденційно та відповідно до законодавчих положень про захист даних та цієї декларації про захист даних.

У співпраці з нашими хостинг-провайдерами ми прагнемо максимально захистити бази даних від несанкціонованого доступу, втрати, неправильного використання або фальсифікації.

Ми хотіли б зазначити, що передача даних в Інтернеті (наприклад, спілкування електронною поштою) може мати прогалини в безпеці. Повністю захистити дані від доступу третіх осіб неможливо.

Використовуючи цей сайт, ви даєте згоду на збір, обробку та використання даних, як описано нижче. Цей веб-сайт, як правило, можна відвідувати без реєстрації. При цьому такі дані, як викликані сторінки або ім'я викликаного файлу, дата і час, зберігаються на сервері для статистичних цілей, але ці дані не мають прямого відношення до вашої особи. Персональні дані, зокрема ім'я, адреса або адреса електронної пошти, збираються, наскільки це можливо, на добровільній основі. Дані не будуть передані третім особам без вашої згоди.

 

Обробка персональних даних

Персональні дані - це будь-яка інформація про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована. Суб'єкт даних - це особа, щодо якої обробляються персональні дані. Обробка включає будь-яку операцію з персональними даними, незалежно від засобів і процедур, що використовуються, зокрема, накопичення, розкриття, отримання, видалення, зберігання, зміну, знищення і використання персональних даних.

Ми обробляємо персональні дані відповідно до швейцарського законодавства про захист даних. Крім того, ми обробляємо персональні дані відповідно до наступних правових підстав у зв'язку зі ст. 6, п. 1 DSGVO - в тій мірі, в якій і наскільки застосовується ЄС-DSGVO:

  • п. а) Обробка персональних даних за згодою суб'єкта персональних даних.
  • п. б) Обробка персональних даних для виконання договору з суб'єктом даних, а також для здійснення відповідних переддоговірних заходів.
  • п. c) обробка персональних даних для виконання юридичних зобов'язань, які ми маємо відповідно до будь-якого чинного законодавства ЄС або відповідно до будь-якого чинного законодавства країни, до якої GDPR застосовується повністю або частково.
  • п. г) обробка персональних даних з метою захисту життєво важливих інтересів суб'єкта персональних даних або іншої фізичної особи.
  • f) обробка персональних даних з метою захисту законних інтересів нас або третіх осіб, за винятком випадків, коли основні свободи, права та інтереси суб'єкта даних є пріоритетними. Законні інтереси - це, зокрема, наші ділові інтереси, пов'язані з наданням послуг нашого веб-сайту, інформаційною безпекою, виконанням наших юридичних вимог та дотриманням швейцарського законодавства.

Ми обробляємо персональні дані протягом періоду часу, необхідного для відповідної мети або цілей. У випадку більш тривалого зберігання даних через юридичні та інші зобов'язання, на які ми маємо право, ми обмежуємо обробку відповідним чином.

 

Політика конфіденційності для файлів cookie

Цей веб-сайт використовує файли cookie. Це невеликі текстові файли, які дозволяють зберігати певну інформацію, пов'язану з користувачем, на кінцевому пристрої користувача під час використання ним веб-сайту. Файли cookie дозволяють, зокрема, визначити частоту використання та кількість користувачів сторінок, проаналізувати поведінкові моделі використання сторінок, а також зробити нашу пропозицію більш зручною для клієнтів. Файли cookie зберігаються після завершення сеансу браузера і можуть бути відновлені при наступному відвідуванні сайту. Якщо ви не бажаєте цього, вам слід налаштувати ваш інтернет-браузер так, щоб він не приймав файли cookie.

Загальне заперечення проти використання файлів cookie для цілей онлайн-маркетингу можна зробити для багатьох послуг, особливо у випадку відстеження, через американо-американський сайт http://www.aboutads.info/choices/ або стороною ЄС http://www.youronlinechoices.com/ треба пояснити. Крім того, зберігання файлів cookie може бути припинено шляхом їх деактивації в налаштуваннях браузера. Будь ласка, зверніть увагу, що не всі функції цієї онлайн-пропозиції можуть бути використані в такому випадку.

 

Політика конфіденційності для шифрування SSL/TLS

Цей веб-сайт використовує шифрування SSL/TLS з міркувань безпеки та для захисту передачі конфіденційного контенту, наприклад, запитів, які ви надсилаєте нам як оператору сайту. Ви можете розпізнати зашифроване з'єднання за тим, що адресний рядок браузера змінюється з "http://" на "https://", а також за символом замка в рядку вашого браузера.

Якщо активовано шифрування SSL або TLS, дані, які ви нам передаєте, не можуть бути прочитані третіми особами.

 

Політика конфіденційності для контактної форми

Якщо ви надсилаєте нам запити через контактну форму, ваші дані з форми запиту, включаючи контактні дані, які ви там вказали, будуть зберігатися нами з метою обробки запиту та на випадок подальших запитань. Ми не передаємо ці дані без вашої згоди.

 

Політика конфіденційності щодо даних інформаційного бюлетеня

Якщо ви бажаєте отримувати розсилку новин, пропоновану на цьому веб-сайті, нам потрібна ваша електронна адреса, а також інформація, яка дозволить нам перевірити, що ви є власником наданої адреси електронної пошти і погоджуєтеся отримувати розсилку новин. Жодні інші дані не збираються. Ми використовуємо ці дані виключно для надсилання запитуваної інформації і не передаємо їх третім особам.

Ви можете будь-коли відкликати свою згоду на зберігання даних, адресу електронної пошти та їх використання для надсилання інформаційного бюлетеня, наприклад, через "посилання для відписки" в інформаційному бюлетені.

 

Використання Google Maps

На цьому сайті використовується сервіс Google Maps. Це дозволяє нам показувати вам інтерактивні карти безпосередньо на сайті та дає можливість зручно користуватися функцією мапи. При відвідуванні веб-сайту Google отримує інформацію про те, що Ви отримали доступ до відповідної підсторінки нашого веб-сайту. Це відбувається незалежно від того, чи надає Google обліковий запис користувача, через який Ви входите в систему, чи облікового запису користувача не існує. Якщо ви зареєстровані в Google, ваші дані будуть безпосередньо прив'язані до вашого облікового запису. Якщо ви не бажаєте, щоб ваші дані були пов'язані з вашим профілем Google, ви повинні вийти з системи перед активацією кнопки. Google зберігає ваші дані у вигляді профілів використання та використовує їх для цілей реклами, маркетингових досліджень та/або дизайну свого веб-сайту на основі потреб. Така оцінка проводиться зокрема (навіть для користувачів, які не авторизувалися) для надання реклами, орієнтованої на потреби, та інформування інших користувачів соціальної мережі про вашу активність на нашому сайті. Ви маєте право заперечити проти створення цих профілів користувачів, і ви повинні зв'язатися з Google, щоб скористатися цим правом. Більш детальну інформацію про мету та обсяг збору та обробки даних компанією Google, а також додаткову інформацію про Ваші права у зв'язку з цим та варіанти налаштувань для захисту Вашої конфіденційності Ви можете знайти за посиланням: www.google.de/intl/de/policies/privacy.

 

Використання Google reCAPTCHA

Цей веб-сайт використовує сервіс reCAPTCHA компанії Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street Dublin 4, Ireland "Google"). Мета запиту полягає в тому, щоб розрізнити, чи вводиться інформація людиною, чи автоматизовано, машинною обробкою. Запит включає в себе відправку IP-адреси і, можливо, інших даних, необхідних Google для послуги reCAPTCHA, в Google. З цією метою ваші дані передаються в Google і далі використовуються там. Однак ваша IP-адреса буде попередньо скорочена компанією Google в країнах-членах Європейського Союзу або в інших державах-учасницях Угоди про Європейський економічний простір. Лише у виняткових випадках повна IP-адреса буде передана на сервер Google в США і там скорочена. За дорученням оператора цього веб-сайту Google буде використовувати цю інформацію для оцінки використання вами цього сервісу. IP-адреса, передана вашим браузером в рамках reCaptcha, не буде об'єднана з іншими даними Google. Ваші дані також можуть бути передані до США. Для передачі даних до США діє рішення Європейської Комісії про адекватність "Privacy Shield" ("Щит конфіденційності"). Google бере участь у "Privacy Shield" і виконує його вимоги. Натискаючи запит, ви даєте згоду на обробку ваших даних. Обробка здійснюється на підставі ст. 6 (1) літ. a DSGVO з вашої згоди. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, не впливаючи на законність обробки, що здійснювалася на підставі згоди до моменту відкликання.

Ви можете знайти більше інформації про Google reCAPTCHA та пов'язану з нею політику конфіденційності за посиланням: https://policies.google.com/privacy?hl=de

 

Політика конфіденційності для Facebook

Цей сайт використовує функції Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA . Коли ви викликаєте наші сторінки за допомогою плагінів Facebook, між вашим браузером і серверами Facebook встановлюється з'єднання. У цьому процесі дані вже передаються до Facebook. Якщо у вас є обліковий запис Facebook, ці дані можуть бути прив'язані до нього. Якщо ви не бажаєте, щоб ці дані були пов'язані з вашим обліковим записом Facebook, будь ласка, вийдіть з Facebook перед відвідуванням нашого сайту. Взаємодія, зокрема, використання функції коментування або натискання кнопки "Подобається" або "Поділитися", також передається до Facebook. Ви можете дізнатися більше в розділі https://de-de.facebook.com/about/privacy.

 

Політика конфіденційності для Instagram

На нашому сайті інтегровані функції сервісу Instagram. Ці функції надаються компанією Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA. Якщо ви увійшли до свого облікового запису Instagram, ви можете прив'язати вміст наших сторінок до свого профілю в Instagram, натиснувши на кнопку Instagram. Це дозволить Instagram пов'язати відвідування наших сторінок з вашим обліковим записом. Ми хотіли б зазначити, що ми, як провайдер сторінок, не знаємо про зміст переданих даних та їх використання Instagram.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, ознайомтеся з політикою конфіденційності Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/

 

Інформаційний бюлетень - Brevo

Інформаційний бюлетень надсилається за допомогою платформи розсилки "Brevo", постачальника послуг "Brevo". Ви можете ознайомитися з положеннями про захист даних постачальника послуг розсилки за посиланням тут проконсультуватися. Brevo надає особливого значення захисту приватного життя користувачів та конфіденційності їхніх персональних даних і зобов'язується обробляти дані відповідно до чинного законодавства, зокрема Закону Франції про захист даних № 78-17 від 6 січня 1978 року (далі - "Закон про захист даних"), Регламенту (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб у зв'язку з обробкою персональних даних та про вільний рух таких даних (далі - "GDPR").

Постачальник послуг розсилки може використовувати дані одержувачів у псевдонімізованій формі, тобто без прив'язки до користувача, для оптимізації або поліпшення власних послуг, наприклад, для технічної оптимізації розсилки та презентації інформаційного бюлетеня або для статистичних цілей. Однак постачальник послуг розсилки не використовує дані одержувачів наших інформаційних бюлетенів для того, щоб самому писати їм або передавати дані третім особам.

 

Політика конфіденційності для YouTube

На цьому веб-сайті інтегровані функції сервісу "YouTube". Сервіс "YouTube" належить компанії Google Ireland Limited, яка зареєстрована і діє відповідно до законодавства Ірландії з юридичною адресою: Гордон Хаус, Барроу Стріт, Дублін 4, Ірландія, яка надає послуги в Європейському економічному просторі та Швейцарії.

Ваша юридична угода з "YouTube" складається з умов та положень, які можна знайти за наступним посиланням: https://www.youtube.com/static?gl=de&template=terms&hl=de. Ці Умови є юридично обов'язковою угодою між вами та "YouTube" щодо використання вами Послуг. Політика конфіденційності Google пояснює, як YouTube обробляє та захищає ваші персональні дані під час використання Сервісів.

 

Надання наших послуг відповідно до Статуту

Ми обробляємо дані наших членів, прихильників, зацікавлених сторін, клієнтів або інших осіб відповідно до положень про захист даних федерального уряду (Закон про захист даних, DSG) та ЄС-DSGVO відповідно до ст. 6 абз. 1 літ. b. DSGVO, якщо ми надаємо їм договірні послуги або діємо в рамках існуючих ділових відносин, наприклад, по відношенню до членів, або самі є одержувачами послуг та пільг. Крім того, ми обробляємо дані суб'єктів даних відповідно до ст. 6 абз. 1 літ. f DSGVO на основі наших законних інтересів, наприклад, коли це стосується адміністративних завдань або зв'язків з громадськістю.

Дані, які обробляються в цьому контексті, тип, обсяг і мета, а також необхідність їх обробки визначаються основними договірними відносинами. В принципі, це включає в себе облікові та основні дані осіб (наприклад, ім'я, адреса тощо), а також контактні дані (наприклад, адреса електронної пошти, телефон тощо), договірні дані (наприклад, використані послуги, зміст та надана інформація, імена контактних осіб) і, якщо ми пропонуємо послуги або продукти, що підлягають оплаті, платіжні дані (наприклад, банківські реквізити, історія платежів тощо).

Ми видаляємо дані, які більше не потрібні для виконання статутних цілей. Це визначається згідно з відповідними завданнями та договірними відносинами. У випадку бізнес-обробки ми зберігаємо дані доти, доки вони можуть бути необхідними для обробки бізнесу, а також у зв'язку з будь-якими гарантійними зобов'язаннями або зобов'язаннями щодо відповідальності. Необхідність зберігання даних переглядається через нерегулярні проміжки часу. У всіх інших випадках застосовуються законодавчі зобов'язання щодо зберігання даних.

 

Авторське право

Авторське право та всі інші права на контент, зображення, фотографії та інші файли, розміщені на веб-сайті, належать виключно оператору цього веб-сайту або конкретно зазначеним правовласникам. Для відтворення всіх файлів необхідно заздалегідь отримати письмову згоду правовласника.

Будь-яка особа, яка порушує авторське право без згоди правовласника, може бути притягнута до кримінальної відповідальності і, можливо, до відшкодування збитків.

 

Зміни

Ми можемо змінити цю політику конфіденційності в будь-який час без попереднього повідомлення. Застосовується поточна версія, опублікована на нашому веб-сайті. Якщо декларація про захист даних є частиною договору з вами, ми повідомимо вас про зміни електронною поштою або іншим відповідним способом у разі оновлення.

 

Питання до спеціаліста із захисту персональних даних

Якщо у вас виникли запитання щодо захисту даних, будь ласка, напишіть нам електронною поштою або зв'яжіться безпосередньо з особою в нашій організації, відповідальною за захист даних, яка вказана на початку цієї політики конфіденційності.

 

Валліселен, 08.04.2021
Джерело: SwissAnwalt

uk